Bokföring

Flexibel bokföring

Vi erbjuder lösningar inom bokföring och ekonomisk rådgivning till små och medelstora företag i Västerås med omnejd, Vårt fokus ligger på flexibilitet – vi anpassar tjänsterna efter just ditt företag och dess specifika behov.

Låt oss hjälpa dig med ditt företags löpande bokföring. Det kommer du både tjäna tid och pengar på – det kan vi garantera. Tänk bara snabbt på hur mycket tid bokföring tar i den dagliga verksamheten och ställ det mot vad din arbetstid är värd. Att istället låta oss sköta bokföringen kommer att löna sig i och med att det frigör tid till att ägna sig åt annat.

Vi håller reda på lagar och regler

Dessutom slipper du att hålla reda på alla regler och lagar inom bokföring, skatt och andra ekonomiska frågor. Låt oss ha den kollen åt dig – då riskerar du inte missa om det har skett några förändringar under det senaste året. Vi håller oss ständigt uppdaterade inom bokföringens ofta snåriga regelverk.

Löpande bokföring i Västerås

Låt oss ta hand om ditt företags löpande bokföring. Det innebär att vi hanterar alla kontorörelser i ditt företag. Alla utgifter bokförs som exempelvis köp av produkter och tjänster, liksom intäkter från bland annat sålda varor och tjänster. Avskrivningar och förmåner bokförs också. I Sverige använder vi klassisk dubbel bokföring, där varje utgift avstäms mot ett konto. Dessutom måste man kunna spåra varifrån alla pengar kommer från och var de går till.

Rent teoretiskt är detta enkelt, men alla som någon gång försökt sig på det vet att det finns många regler som man måste ha koll på. Det är inte lätt att veta vad som ska bokföras på ett visst konto – låter du oss sköta din bokföring i Västerås så blir det garanterat korrekt. Vår kunskap och erfarenhet gör att vi vet vad som hör hemma i respektive kolumn.

Ett effektivt ekonomiskt verktyg

Vi använder den löpande bokföringen på ett korrekt sätt och då blir den ett mycket effektivt verktyg för din ekonomi. Du ser exakt hur mycket du har på varje konto, du kan producera rapporter och komma fram till om du har råd att genomföra en viss investering.

Det finns många fördelar med att anlita oss för bokföring i Västerås – kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att få riktigt bra ordning på din ekonomi.

Kontakta oss idag så går vi igenom företagets ekonomi